RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs » Ny støtte-ordning: Få dobbelt op på feriepengene
Om RejsRejsRejs

Ny støtte-ordning: Få dobbelt op på feriepengene

Regeringen: Hold din ferie i Danmark resten af året og få dine feriepenge fordoblet.
Skodsborg banner Tropical islands Berlin princess cruises banner

Denne artikel er bragt på RejsRejsRejs.dk og sociale medier den 1. april 2022

For at genstarte Danmark for alvor og få gang i den hjemlige turistbranche har regeringen besluttet at give danskerne et godt tilbud: Få dobbelt op på feriepengene, hvis du holder din ferie i Danmark. Det er meldingen fra en central forhandlingskilde til RejsRejsRejs.dk.

Efter et par år med hårde tider i den danske turistsektor, er det nu tid til at booste den trængte branche. Det vil regeringen gøre ved at fordoble dine feriepenge, hvis du underskriver en tro- og loveerklæring på, at du i resten af 2022 vil holde din ferie inden for landets grænser og bruge feriepengene her.

Hvis du er en af de mange, som allerede har fået udbetalt dine feriepenge på første udbetalingsdag i går 31. marts, kan du gøre krav på et tilsvarende beløb på et senere tidspunkt, når ordningen er fuldt implementeret.

Tivoli Friheden, Aarhus, Danmark

Øget rejsefokus på Danmark

Flere danske rejsebureauer har under corona-tiden omlagt deres forretning til at operere i Danmark i stedet for i udlandet, og det store fokus på hjemlige rejser har også ramt rejsemagasinet RejsRejsRejs.dk:

“Det er klart, at den nuværende verdenssituation gør, at vi må kigge mere mod rejser inden for vores eget land. Vi har af samme grund netop udgivet en guide til vores egne danske sommerferiefavoritter, og vi har i det hele taget stor fokus på Danmark lige nu. Det er et fantastisk rejseland, vi bor i, og det skal vi huske på”, udtaler chefredaktør Jens Skovgaard Andersen fra RejsRejsRejs.dk og fortsætter:

“At vi nu kan få dobbelt så mange penge at holde dansk ferie for, er kun glædeligt, og jeg er sikker på, at de fleste børn godt kan spise to vaffelis i stedet for én i sommerlandet”.

Ordningen om fordoblingen af feriepenge til de danskere, som bliver hjemme i år, vil ifølge RejsRejsRejs’ oplysninger blive præsenteret på et pressemøde senere fredag.

Om forfatteren

RejsRejsRejs

Læs mere om redaktionen her

Tilføj kommentar

Kommentér her

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Rejsetilbud

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.